Геращенко заявила про нову пропозицію для Росії щодо обміну полоненими

Геращенко заявила про нову пропозицію для Росії щодо обміну полоненими
Ірина Геращенко

За словами Геращенко, українська сторона шукає всі можливі шляхи для розблокування процесу звільнення заручників з РФ і з окупованих територій

Українська сторона в Мінську 22 серпня озвучила Росії чергову пропозицію щодо обміну полоненими.

Про це повідомила віце-спікер ВР і представник України в гуманітарній підгрупі тристоронньої контактної групи Ірина Геращенко на своїй сторінці у соцмережі Facebook.

«Українська сторона шукає всі можливі шляхи для розблокування процесу звільнення заручників з РФ і з окупованих територій. Зробила чергову конкретну пропозицію росіянам: українська сторона готова, як виключення, помилувати двох громадян РФ, які мають проблеми зі здоров‘ям‚ передати їх російському консулу в присутності представників ОБСЄ і МКЧХ з одночасною передачею Україні українських військовослужбовців, яких більше 3 років незаконно утримують на Донбасі», - зазначила Геращенко.

Вона підкреслила, що українська сторона занепокоєна тим фактом, що протягом довгого часу так і не отримала від РФ жодної відповіді на пропозицію передати їм росіян, що здійснили злочини, в обмін на українців в російських тюрмах.

«Чекаємо офіційної відповіді РФ на цю пропозицію», - повідомила Геращенко.

Нагадаємо, раніше Геращенко заявила, що Російська Федерація затягує час, говорячи про неможливість звільнення Олега Сенцова.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: