Герман побачила, як у Раді сьогодні народився новий лідер опозиції... Новинський

Герман побачила, як у Раді сьогодні народився новий лідер опозиції... Новинський
Ганна Герман

Ганна Герман про зняття недоторканності з Новинського: опозиція досі не мала лідера. Тепер буде мати

Політичне переслідування Вадима Новинського обернеться для влади тим, чим завжди обертаються політичні переслідування - влада витворить нового мученика за віру. Про це заявила народний депутат України V-VII скликань Ганна Герман.

«Якщо досі опозиція не мала потужного, гідного довір'я лідера, то тепер влада його витворила своїми руками. Знайомтеся - Вадим Новинський - новий провідник зневажених і скривджених. Цей політик справді має високий авторитет серед мільйонів православних», - заявила Герман.

Екс-нардеп вважає, що вплив і популярність Новинського будуть поширюватися в народі по мірі зростання на нього тиску влади.

«А відомий вислів про с... неправославних прихилить до Новинського також послідовників інших, неправославних віросповідань. Так що сьогоднішній день - 8 грудня - день народження нового лідера опозиції», - зазначила вона.

Нагадаємо, напередодні Герман заявила, що Україна вже носить в своїй утробі диктатора, який народиться, якщо рівень життя людей в країні не підвищити. А також, якщо держава не забезпечить елементарної безпеки для людей, які кинуті зараз напризволяще, які страждають зараз від розбоїв і розгулу криміналу.

Як відомо, сьогодні нардепи позбавили Новинського недоторканності.

Також можна ознайомитись із списком тих, хто не голосував за зняття недоторканності з Новинського.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: