Глава НКРЕКП похвалився темпами встановлення лічильників тепла по країні

Глава НКРЕКП похвалився темпами встановлення лічильників тепла по країні

До кінця року Нацкомісія, що здійснює регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг обіцяє обладнати лічильниками тепла 90% будинків в країні.

Глава Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг Дмитро Вовк в інтерв’ю «Главкому» розповів, якими темпами впроваджується програма із встановлення лічильників тепла в будинках.

«У нас вже є досягнення в налагодженні обліку. Хоча такі міста, як Полтава і  Тернопіль пасуть задніх – у них дуже низький рівень оснащеності обліком споживання тепла і вони нічого не роблять. Це наші аутсайдери, до яких ми звертаємося публічно», - підкреслив чиновник.   

Він запевнив, що протягом останніх півтора року була зроблена колосальна робота в налагодженні обліку тепла. «Так, на 1 січня 2015-го рівень оснащення приладами обліку вводів у будинки був приблизно 32% в середньому по Україні. На 1 січня 2016 – стало 52%, а на 1 квітня 2016-го маємо вже  58%», - додав він.

«НКРЕКП схвалено для 86% всіх вводів інвестиційні програми – з метою, щоб досягти 100% обліку. Але залишається ще 14%, які не розглянуті», - повідомив Вовк. 

В планах НКРЕКП -  до кінця 2016-го року вийти на 90% оснащеності приладами обліку по теплу, тоді як протягом останніх 20-ти років цей показник був на рівні 30%.  

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: