Голова Держархбудінспекції Кудрявцев заявив про організовану кампанію з його дискредитації

Голова Держархбудінспекції Кудрявцев заявив про організовану кампанію з його дискредитації
За словами голови Держархбудінспекції, особи, які роками сиділи на корупційних схемах, не бажають втрачати надприбутків і використовують брудні методи, щоб зупинити розпочаті реформи та продовжити злочинну діяльність проти держави

Голова ДАБІ заявляє про те, що його противники вигадали історію про підроблений молдавський диплом

Голова Держархбудінспекції Олексій Кудрявцев заявив, що через реальну боротьбу з корупцією у сфері держархбудконтролю проти нього особисто триває кампанія з дискредитації. Про це йдеться у заяві Кудрявцева щодо висновку Комісії з питань вищого корпусу державної служби.

За словами голови Держархбудінспекції, особи, які роками сиділи на корупційних схемах, не бажають втрачати надприбутків і використовують брудні методи, щоб зупинити розпочаті реформи та продовжити злочинну діяльність проти держави.

«Через брак реальних аргументів щодо моєї діяльності, як голови Держархбудінспекції за три з половиною роки, мої опоненти вирішили скористатися перевіреними методами політичних розправ і звинуватити мене у відсутності належної освіти», - стверджує Кудрявцев.

На думку чиновника, спочатку у ЗМІ кілька тижнів тривала високобюджетна кампанія з розповсюдження недостовірної інформації про нібито підроблений диплом про освіту Технічного університету Молдови. «Проте, не отримавши бажаного результату, організатори корупційних схем пішли далі і підключили високопоставлені кабінети», - зазначає в оприлюдненій заяві Олексій Кудрявцев.

Чиновник наголошує на тому, що 10 грудня 2018 року відбулося суто формальне засідання Комісії з питань вищого корпусу державної служби, на якому не надано жодної правової оцінки його  поясненням, поясненням віце-прем’єр-міністра – міністра регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України та викладеним фактам. Натомість, для членів Комісії при прийнятті рішення доказами стали матеріали у ЗМІ, що ще раз підкреслює упередженість та не бажання розібратися у ситуації. Такими діями Комісія на чолі з головою Національного агентства України з питань державної служби Костянтином Ващенком продемонструвала свою готовність приймати «потрібні» комусь рішення у ручному режимі.  

«Вважаю, що висновок Комісії «про наявність в діях голови Держархбудінспекції Кудрявцева О. В. дисциплінарного проступку та підстав для його притягнення до дисциплінарної відповідальності» є продовженням розправи наді мною за зупинення корупційних схем у держархбудконтролі.

Хочу ще раз публічно наголосити –  на момент мого призначення, 26 червня 2015 року, на посаду голови Держархбудінспекції я мав диплом Київського міжнародного університету цивільної авіації за напрямком підготовки «Менеджмент» (бакалавр з менеджменту), а також Національного університету «Одеська юридична академія» за спеціальністю «Правознавство» (спеціаліст юрист).

Щодо диплома Технічного університету Молдови – я ніколи не подавав його на зайняття посад в органах державної влади,  що підтверджується наданими Мінрегіоном матеріалами до Кабінету Міністрів України», - зазначається у заяві Олексія Кудрявцева.

Чиновник наголосив, що всі інсинуації навколо нібито його неіснуючого диплому є сфабрикованою кампанією задля повернення незаконних схем у сфері будівництва.

«Висновок комісії носить рекомендаційний характер, а рішення про наявність дисциплінарного проступку приймає КМУ», - резюмував свою заяву О.Кудрявцев.

Тому голова Держархбудінспекції  прийняв рішення звернутися до прем’єр-міністра України з проханням об’єктивно розібратися в ситуації і не стати на бік тих, хто будь-якою ціною прагне повернути корупційні схеми і продовжити ганебні злочини проти держави.

Як повідомлялося, голова ДАБІ Олексій Кудрявцев підтвердив наявність вищої освіти.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: