Головний режисер театру Франка розповів, що зміниться на головній сцені з нового сезону

Головний режисер театру Франка розповів, що зміниться на головній сцені з нового сезону
Дмитро Богомазов

Дмитро Богомазов анонсував майбутні прем'єри театру Франка

Новий головний режисер Національного драматичного театру ім. І. Франка Дмитро Богомазов розповів «Главкому» про своє бачення змін у цьому театрі. За словами режисера, кадринальних змін у трупі і репертуарі він не планує. «Концепція театру - це коли театр увечері відчиняє двері, туди приходить глядач, він заповнює залу і дивиться виставу, в кінці аплодує. Колектив задоволений і глядач задоволений», - пояснює він.

Головний режисер також зауважив, що театр, як і глядач, змінюється з часом. «Щось необхідно знімати з репертуару, проте це не тому, що нам щось не подобається, а тому що треба оновлювати репертуар, бо актори мають грати нові ролі», - пояснює Богомазов.

Головний режисер також поділився майбутніми прем'єрами театру. Він зазначив, що щойно відбулась прем’єра «Ідіота» за Достоєвським, режисера Юрія Одинокого, самим Богомазовим буде поставлений «Коріолан» Шекспіра. Крім того, Григорій Галадій почав працювати над «Очищенням» за Софі Оксанен. Також режисер зауважив, що на камерній сцені Олег Ліпцин робить виставу за Бруно Шульцем, яка вийде восени.

Читайте більше тут: «Дмитро Богомазов: Тепер Росія для мене - закрита територія»

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: