Гуманітарна допомога з Волині доправлена до Сумської, Київської, Харківської областей

Гуманітарна допомога з Волині доправлена до Сумської, Київської, Харківської областей
Україна переможе!
з відкритих джерел

Усі вантажі оперативно розподіляють та спрямовують згідно потреб, котрі надходять

Як повідомляє Волинська ОДА, близько 150 тонн гуманітарної допомоги доправили до Сумської, Київської, Харківської областей, а також міст Боярка, Бородянка, Фастів (Київщина), Коростень та селище Корнинське, що на Житомирщині.

Зокрема, відправили залізницею 73 піддони з продуктами харчування (крупи, вода питна, консерви, шоколад, макарони, консервацію), одяг і взуття (дитячий, дорослий); майже 50 тон картоплі, вагон борошна.

Також два вантажі автомобільним транспортом: каски, бушлати, матраци, каремати, павербанки, ліхтарики, медичні засоби (кровоспинні, ліки, шприци, знеболюючі засоби, ліки для дітей, засоби гігієни дорослі / дитячі, продукти харчування, генератори.

Гуманітарні вантажі вдалося зібрати у рамках роботи Координаційного центру Волині, створеного на період воєнного стану.

Для цих цілей в області створені логістичні центри, куди доставляють гуманітарну допомогу звідусіль. Там працюють у напрямках – мілітарі (допомога військовим) та гуманітарна допомога (для цивільних).

Усі вантажі оперативно розподіляють та спрямовують згідно потреб, котрі надходять.

На сьогодні Волинська область продовжує отримувати гуманітарну допомогу. Так, за сьогодні прийняли 5 фур і 8 мікроавтобусів з гуманітарною допомогою, загальна вага - 80 тон. Це: засоби гігієни, медикаменти, продукти, дитяче харчування, цивільний одяг, генератори, спальні мішки, постільна білизна, товар напрямку мілітарі.

Таким чином, доки військові на передовій знищують окупанта, ми працюємо в тилу.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: