Хакери Anonymous зламали Центробанк РФ

Хакери Anonymous зламали Центробанк РФ
Хакери Anonymous зламали сайт Центрального банку РФ
Фото: Twitter

Хакери обіцяють оприлюднити десятки тисяч файлів секретної інформації

Хакери міжнародної кампанії Anonymous зламали сайт Центрального банка Росії. Про це вони повідомили на своїй сторінці у Twitter.

Хакери обіцяють оприлюднити понад 35 тисяч файлів внутрішньої документації впродовж наступних 48 годин. Окрім того хакери повідомили, що зосередять свою увагу на компаніях, які продовжують працювати у Росії.

Це вже не вперше, коли хакери зламують російські сайти. Раніше міжнародна мережа хакерів Anonymous зламала сайт «Росатому» та оприлюднила гігабайти даних компанії. Також Anonymous «поклали» сайти ФСБ і «Роснєфті». Нагадаємо також, що міжнародна хакерська група Anonymous успішно зламала і розкрила базу даних Роскомнагляду.

Хакери Anonymous з моменту вторгнення до України скоїли серію кібератак на російські установи. Зокрема, вони виклали у публічний доступ понад 360 тис. російських федеральних документів, що стосуються запровадження цензури у країні. Група хакерів також блокувала російські телевізійні канали, які публікують брехливу інформацію про війну в Україні.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: