Генерал Марченко повернувся в Миколаїв із важливим завданням

Генерал Марченко повернувся в Миколаїв із важливим завданням
Генерал (в центрі) працюватиме на посилення взаємодії військової адміністрації та ЗСУ
фото з відкритих джерел

Кім розповів, до чого готуються ЗСУ на півдні

Генерал-майор ЗСУ Дмитро Марченко, який до квітня керував обороною Миколаєва, повернувся до Миколаївської області для виконання низки завдань. Про це повідомив голова обласної військової адміністрації Віталій Кім на брифінгу, а також у Telegram.

За його словами, генерал повертається для посилення взаємодії військової адміністрації та ЗСУ. У своєму Telegram голова Миколаївської ОВА написав: «Марчело, Welcome back!». 

«Він (Марченко – ред.) відряджений для роботи з партизанами та з військовою адміністрацією. А також для інших завдань на території Миколаївської та Херсонської областей», – сказав Кім.

Також очільник області сказав, що українські військові готуються до контрнаступу на Миколаївщині.

«Ситуація в області контрольована, ЗСУ готуються до контрнаступу і досить ефективно здійснюють вогневе ураження. Це все ми бачимо через влучення по Антонівському мосту», – сказав він.

Чим займався Марченко
У квітні генерал-майор Дмитро Марченко був переведений на іншу ділянку фронту для виконання військового завдання. Нещодавно Марченко заявив, що українські партизани лише чекають слушного моменту, аби приєднатися до боротьби з ворогом.

Як відомо, російські агресори минулої доби завдали 21 ракетного удару та 28 артилерійських обстрілів у Миколаївській області. В результаті двоє людей постраждали. Росіяни влучили в об'єкти інфраструктури, автомобільні підприємства, знищили частину електропостачання. Проте Кім запевнив, що до кінця дня світло відновлять.

До слова, триває 154-та доба повномасштабної війни Росії проти України. Російські окупанти продовжують завдавати авіаційних та ракетних ударів по військових та цивільних об’єктах на території України. На Донбасі тривають бої. 

Тим часом ЗСУ знищили понад 50 рашистів та їхні гаубиці на півдні України.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: