Хто вбив терорита Гіві – версія Bild

Хто вбив терорита Гіві – версія Bild

Гіві знав, хто збив пасажирський літак, що летів рейсом MH17, і звідки терористи отримували зброю, вважає німецьке видання

Проросійський польовий командир терорістів «ДНР» Михайло Толстих, відомий під позивним Гіві, прославився своїм екстравертним способом життя і воєнними злочинами, які він документував на відео, пише німецький таблоїд Bild.

«Наприклад, свій 35-й день народження він відсвяткував усього за кілька кілометрів від лінії фронту в оточенні танків і молодих дівчат. Також Гіві знущався над полоненими і погрожував їм розправою», – нагадує видання.

У статті йдеться, що нині неясно, хто вбив Толстих. «Російське державне ТБ наводить слова одного з представників повстанців, який висловив упевненість, що «всі докази свідчать на користь українських спецслужб», – пише видання. За інформацією Bild, українські активісти також не виключають, що Толстих могли вбити «бійці українського підпілля».

Тим часом «більш імовірна версія про те, що Кремль просто прибрав ще одного посвяченого в російське втручання на сході України», йдеться у статті.

«Гіві знав, хто збив пасажирський літак, що летів рейсом MH17, і звідки терористи отримували зброю. Тепер він уже ніколи не розповість про це. А ось якби його захопили...» – заявив виданню один з активістів з окупованого Луганська. Звісно, Кремль одразу ж спростував цю версію.

Нагадаємо, в «ДНР» заявили, що вчора вранці в Донецьку було вбито терориста Гіві. У Службі безпеки України поки що не підтверджують і не спростовують звістку про смерть Гіві, інформація перевіряється.

У так званих правоохоронних органах «ДНР» не виключають, що вбивство бойовика Гіві було організовано Києвом.

Також стало  відомо, що терориста Гіві поховають у п’ятницю.

Читайте також статтю «Главкома»: «Росія зливає обдурений Донбас». Чому смерть Гіві налякала фанатів «Новоросії»

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: