І знову військові навчання. Морпіхи Грузії та України «осідлали» броньовики (фото)

І знову військові навчання. Морпіхи Грузії та України «осідлали» броньовики (фото)
Головною метою заняття було налагодження взаємодії між підрозділами збройних сил України та Грузії
Фото: ВМС ЗС України/Facebook

Робота на техніці у складі змішаних екіпажів допомогла досягти синхронізації дій під час спільної контратаки

Морські піхотинці українських та грузинських збройних сил в рамках міжнародних навчань «Agile Spirit – 2021» відпрацювали навички з тактичної підготовки. Про це повідомила пресслужба командування ВМС ЗСУ.

«На грузинському полігоні Орфоло у межах міжнародних навчань «Agile Spirit – 2021» відбулися заняття з тактичної підготовки. Українські та грузинські військові відпрацювали такі питання, як переміщення пішим порядком, на техніці та здійснення контратаки. Навчання розпочалися з індивідуального відпрацювання тактичних елементів, після чого було сформовано змішані групи з представників обох країн», – йдеться в повідомленні.

Відомо, що робота на техніці у складі саме таких змішаних екіпажів допомогла досягти синхронізації дій під час спільної контратаки. У ході тренувань використовувалися бронетранспортери грузинського виробництва Didgori-1, Didgori-2 та БМП-2.

Головною метою заняття було налагодження взаємодії між підрозділами збройних сил України та Грузії.

Додамо, що минули щорічні змагання на кращу групу спеціального призначення ССО України, що відбувалися на базі Навчально-тренувального центру Сил спеціальних операцій ЗСУ. Вони тривали протягом двох тижнів.

Нагадаємо, що Національна асоціація оборонної промисловості України повідомила про успішні випробування нового снаряду натівського калібру.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: