Скандал зі зґвалтуванням: нардеп Іванісов призупинив членство у «Слузі Народу»

Скандал зі зґвалтуванням: нардеп Іванісов призупинив членство у «Слузі Народу»

Депутат зазначив, що його рішення підтримав голова фракції Давид Арахамія

Народний депутат від «Слуги народу» Роман Іванісов ухвалив рішення призупинити своє членство у фракції на час перевірки оприлюдненою в ЗМІ інформації.

Про це він повідомив на своїй сторінці в Facebook.

«Я вдячний своїм колегам за просту людську підтримку в ці останні три дні. Тому, аби не ставити під удар репутацію всього колективу, я прийняв рішення призупинити своє членство у фракції на час перевірки оприлюдненою в ЗМІ інформації», - написав депутат.

Він зазначив, що вже звернувся з цією пропозицією до голови фракції Давида Арахамії і той підтримав його рішення.

«Разом з тим, вважаю, що пана Рябошапку навмисне ввели в оману. Офіс генпрокурора вже дав спростування озвученої сьогодні щодо мене інформації. Замовники витрачають шалені гроші на брудну гру проти мене, не нехтують нічим, як ви всі помітили», - додав Іванісов.

Депутат підкреслив, що скоро буде готовий оприлюднити достовірні докази того, що «це спланована інформаційна атака проти нього через його антикорупційну діяльність».

Раніше у ЗМІ з'явилася інформація, що Іванісов був затриманий у 1995 році й відбував за рішенням суду покарання у вигляді позбавлення волі за зґвалтування неповнолітньої у виправних колоніях загального режиму. У відповідь на це Іванісов на своїй сторінці у соцмережі Facebook оприлюднив скан-копію довідки про відсутність судимості.

Сам Іванісов називає інформацію про судимість спланованою інформаційною атакою проти нього через його антикорупційну діяльність і обіцяє зовсім скоро назвати прізвище замовника.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: