ЄС затвердив економічні санкції проти Росії за окупацію Криму

ЄС затвердив економічні санкції проти Росії за окупацію Криму
На останньому саміті лідери країн ЄС підтвердили готовність вводити санкції проти Росії кожен раз, коли в цьому є необхідність
Фото: з відкритих джерел

Економічні санкції ЄС проти Росії було відтерміновано, але зараз їх продовжили на 6 місяців

Європейський союз затвердив продовження економічних санкцій проти Росії. Обмеження застосовують за окупацію Криму. Про це повідомляє брюссельський кореспондент «Радіо Свобода» Рікард Йозвяк у Twitter.

«Затверджено продовження відстрочення економічних санкцій ЄС проти Росії на 6 місяців по Україні та Криму», – зазначив він.

Нагадаємо, раніше високий представник Євросоюзу із закордонних справ і політики безпеки Жозеп Боррель заявляв, що Брюссель найближчим часом підготує варіанти нових санкцій проти Росії.

А на останньому саміті лідери країн ЄС підтвердили готовність вводити санкції проти Росії кожен раз, коли в цьому є необхідність.

Тим часом, Міністерство торгівлі США запровадило санкції проти 34 іноземних компаній та фізичних осіб. У «чорний список» потрапили відомі виробники з Китаю і Росії.

Санкції наклало міністерство торгівлі США за спроби поставок американських електронних компонентів, які можуть використовувати для російських оборонних програм.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: