Їй байдужі усі жахи війни... Нардеп написав вірш, присвячений Таїсії Повалій

Їй байдужі усі жахи війни... Нардеп написав вірш, присвячений Таїсії Повалій

Рибчинський нагадав Повалій про війну на Донбасі

Народний депутат Євген Рибчинський написав вірш, присвячений екс-регіоналці, відомій співачці Таїсії Повалій, яка під час Революції Гідності втекла до Росії.

Свій вірш Рибчинський написав у коментарях під постом Олени Мозгової в соцмережі Facebook, яка обурена анонсом концерту Повалій і дорікнула «Палацу Україна» організацією цього концерту.

На пост Мозгової відреагував і Євген Рибчинський, який написав декілька коментарів і вірш, який присвятив Таїсії Повалій.

.jpg_50

Варто зазначити, що раніше Євген Рибчинський співпрацював з Таїсією Повалій і є автором слів і музики багатьох популярних пісень, таких, як: «Просто Тая», «Цей дощ надовго», «Чортополох», «Не питай мене чому», «Буде так» та інших.

Нагадаємо, співачка Таїсія Повалій, яка з початку Революції гідності 2014 року в Україні не виступала і концерти давала в Росії, має намір показати своє шоу у Києві.

10 грудня Повалій виповниться 55 років. Саме до цього ювілею виконавиця хоче відіграти концерт в українській столиці. У продажу вже з'явилися квитки на концерт, вартість яких становить від 390 до 2990 грн.

Нагадаємо, що Таїсія Повалій 2012 року балотувалася до Верховної Ради другим номером Партії регіонів. Коли у лютому 2014 року в Україні сталася Революція гідності, Повалій їздила до Росії з концертами, виступала на концерті в Кремлі, а після на святкуванні днів Росії привітала кримчан на святкуванні дня незалежності РФ в Ялті. 

У травні 2014 року Повалій вийшла зі складу фракції Партії регіонів, восени того ж року її повноваження народного депутата були припинені, співачка фактично пішла з політики і поїхала до Росії. 

До слова, за ці 5 років Повалій іноді брала участь у концертах на телеканалі «Інтер».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: