Кабмін звільнив Погорілого, який керував Держрезервом менше пів року

Кабмін звільнив Погорілого, який керував Держрезервом менше пів року
Ярослава Погорілого в листопаді 2019 року призначили керівником Держрезерву 

Погорілий був призначений на посаду у листопаді 2019 року

Кабінет міністрів звільнив із посади голови Державного агентства резерву України Ярослава Погорілого.

Відповідне розпорядження № 519-р опубліковане на Урядовому порталі.

«Звільнити Погорілого Ярослава Андрійовича з посади Голови Державного агентства резерву України відповідно до частини першої статті 87 закону України «Про державну службу», - йдеться у документі.

Іншим розпорядженням № 522-р, Кабмін поклав тимчасово, до призначення в установленому порядку Голови Державного агентства резерву України, виконання обов’язків керівника агентства на заступника Голови Держрезерву Микиту Барабаша.

Інформацію про звільнення Погорілого напередодні повідомив наардеп Олексій Гончаренко. Сьогодні ж з'явилося офіційне розпорядження. 

Як відомо, Погорілий був призначений на посаду у листопаді 2019 року. Його було призначено за результатами конкурсу.

Під час зустрічі з колективом тоді новопризначений голова наголосив, що «має чітке бачення стратегії розвитку системи Держрезерву, яке базується на кращих світових практиках». За словами нового очільника необхідно привести структуру та методи роботи Державного агентства резерву у відповідність з європейськими стандартами, налагодити співпрацю з міжнародними інституціями та організаціями.

Ярослав Погорілий закінчив економічний факультет Київського національного університету ім. Т. Шевченка, здобувши ступінь магістра економіки за спеціальністю «Економічна кібернетика». Наразі дистанційно здобуває ступень МВА у The Wharton School at the University of Pennsylvania (Філадельфія, США). До призначення на посаду голови Держрезерву Погорілий працював директором департаменту із стратегічного розвитку в СП Полтавська газонафтова компанія.

Нагадаємо, що сьогодні із уряду Шмигаля звільнили трьох заступників міністрів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: