Ексглава Держекоінспекції: останніми днями було багато пропозицій «порєшать»

Ексглава Держекоінспекції: останніми днями було багато пропозицій «порєшать»
13 травня Кабінет міністрів звільнив т.в.о. голови Державної екологічної інспекції Єгора Фірсова

Фірсов стверджує, що жодних причин звільнення йому не пояснили

Колишній т.в.о. голови Держекоінспекції Єгор Фірсов заявив, що жодних причин звільненя з посади йому не пояснювали, розмов з цього приводу з прем'єром не було.

Про це Фірсов повідомив на своїй сторінці у Facebook.

«Друзі, сьогодні рішенням Кабінету міністрів я закінчив роботу на посаді виконуючого обов'язки голови Державної екологічної інспекції України. Жодних причин такого рішення мені не пояснювали, розмов з цього приводу з прем'єром у мене не було. Але я, звичайно, знав, що таке рішення готується. І судячи з того, яка політична картина вимальовується, моє звільнення було тільки питанням часу. Останніми днями було багато пропозицій «порєшать і офіційно прибрати приставку т.в.о.», але таких переговірників я посилав куди подалі», - зазначив він.

Фірсов зауважив, що найближчим часом опублікує детальний підсумковий звіт того, що було зроблено його командою за недовгий час перебування на чолі Держекоінспекції.

«Забігаючи вперед, скажу, що мені не соромно за нашу роботу, і ми встигли зробити більше, ніж будь-хто інший на цій посаді. Ніхто не обіцяв, що буде легко, тому я не здивований, не розчарований і не планую опускати руки», - наголосив він.

Нагадаємо, 13 травня Кабінет міністрів призначив Андрія Мальованого головою Державної екологічної інспекції замість Єгора Фірсова.

Минулого року уряд призначив в.о голови Держекоінспекції екснардепа двох скликань від партій УДАР та «Блоку Петра Порошенка» Єгора Фірсова.

У березні поточного року повідомлялося, що невідомі спалили автомобіль Фірсова. Сам Фірсов вважає, що «мабуть таким чином оцінили роботу моєї команди на чолі екоінспекції».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: