Каськів у Панамі обзавівся нерухомістю на півмільйона євро – Генпрокуратура

Каськів у Панамі обзавівся нерухомістю на півмільйона євро – Генпрокуратура

За даними Генпрокуратури, екс-голова Держагентства з інвестицій та управління національними проектами України володіє кількома дорогими об'єктами нерухомості в Панамі

Колишній голова Держагентства з інвестицій та управління національними проектами Владислав Каськів, якого затримали у Панамі, володіє там об'єктами нерухомості, вартість одного з яких перевищує 500 тисяч євро.

Про розповів заступник генерального прокурора Євген Єнін.

Він розповів, що через різницю у 8 годин із Панамою, говорити про внесення застави поки рано.

«Нас мають поінформувати про факт внесення застави і ми про це повідомимо», - додав він.

Щодо власності Каськіва у Панамі, Єнін повідомив, що силовикам відомо про кілька дорогих об'єктів, вартість яких перевищує суму застави.

«За наявною в нас інформацією, це не єдиний об'єкт, яким володіє Каськів у Панамі», - сказав він. Загальну суму активів Каськіва у Панамі Єнін не став озвучувати.

Як відомо, раніше Єнін, повідомив що до Каськіва було застосовано тимчасовий арешт терміном до 40 діб на підставі ухвали панамського суду від 25 серпня.

Каськіва затримали у Панамі в ніч на 8 вересня. Пізніше його арешт підтвердив Інтерпол.
Згодом стало відомо, що Каськів подав клопотання про політичний притулок у Панамі.

Екс-голову Держінвестпроекту Владислава Каськіва підозрюють у розкраданні державних коштів в 2012-2013 роках – 7,5 млн гривень за укладеним договором про надання рекламних послуг з ТОВ «Глорія», як виявилося фіктивних.

Також повідомлялося, що за офшорами, на які виводилися гроші з Агентства Національних проектів, яке очолював Владислав Каськів стоять Сергій Льовочкін та Іван Фурсін. У прес-службі Льовочкіна спростовують інформацію.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: