Керівники «Укренерго» пройшли перевірку на поліграфі

Керівники «Укренерго» пройшли перевірку на поліграфі

Детектор брехні проходили співробітники, які займаються закупівлями

29 топ-управлінців та уповноважених осіб ДП «НЕК «Укренерго» разом із керівником компанії Всеволодом Ковальчуком пройшли тестування на детекторі брехні. Про це повідомляє прес-служба Укренерго на Facebook.

Топ-управлінці та уповноважені особи ДП «НЕК «Укренерго» разом з керівником компанії Всеволодом Ковальчуком пройшли тестування на поліграфі (детекторі брехні). Перш за все, йдеться про співробітників, які безпосередньо відповідають за організацію та проведення закупівель, підготовку тендерної документації, планування та формування бюджетів, спілкуються з потенційними та існуючими контрагентами, беруть участь у створенні та реалізації інфраструктурних проектів тощо", - йдеться у повідомленні.

Також тестування на детекторі пройшли члени колишнього тендерного комітету. Крім співробітників, що прямо займаються закупівлями в Укренерго, ініціативу тестування підтримали й інші керівники усіх стратегічних напрямів: інвестицій та стратегії, ринку електроенергії, безпеки, персоналу IT, юридичного забезпечення, управління проектами.

«Наголосимо, що проходження тесту на поліграфі було добровільним. Усі пройшли тест успішно», - прокоментували в компанії.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: