Київський блогер потролив організаторів «Безсмертного полку»

Київський блогер потролив організаторів «Безсмертного полку»
Тролінг кремлівської пропаганди

Блогер прийшов на акцію із плакатом російської порнозірки

Столичний блогер Денис Антіпов прийшов на акцію «Безсмертний полк» із плакатом, стилізованим під фотографію 60-річної давнини, на якому зображена російська порнозірка Саша Грей. Підпис під фото – «Олександра Сірко – вчителька, санітарка, героїня кінохроніки».

Відповідне фото розмістив у себе на сторінці у Facebook нардеп Борислав Береза. «Це вдалий тролінг кремлівської технології від справжнього ветерана війни за Незалежність України проти російської орди Denys Antipov (Дениса Антіпова). І сумно від того, що люди погоджуються бути пішки в іграх Кремля і реалізовувати «безсмертні полки», які задумані, як технологія ворожнечі, а не як зразок пам'яті до заслуг ветеранів Другої Світової.

Як повідомлялось, нардепи з «Опозиціного блоку», позафракційні проросійські парлмаментарі та екс-нардепи від Партії регіонів прийшли на акцію

Як повідомлялось, на День Перемоги у Києві заплановано одразу чотири масові ходи. Наймасовішу ходу, за даними КМДА, наразі планує ГО «Інститут правової політики» Олени Бережної, матері загиблої екс-парламентарки Ірини Бережної, під назвою «Ніхто не забутий, ніщо не забуто», що є українським аналогом російської акції «Бессмертный полк». Заявлена кількість учасників у ній – 180 тисяч осіб.

Втім, перед початком акції «Безсмертний полк» була затримана мати загиблої екс-нардепа «Партії регіонів» Олена Бережна. Жінка намагалася пройти на периметр проведення маршу в футболці в кольорах георгіївської стрічки. Як відомо, законодавство України прирівнює її до символіки тоталітарних режимів. Публічна демонстрація таких знаків передбачає адміністративну відповідальність.

Після перепалки і відмови припинити правопорушення Бережна була затримана поліцейськими. 

Нагадаємо,у Києві 9 травня правопорядок будуть забезпечувати близько 2 тис. правоохоронців, вони працюватимуть у посиленому режимі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: