Кількість жертв від вибуху на хімічному заводі в КНР виросла до 78 осіб

Кількість жертв від вибуху на хімічному заводі в КНР виросла до 78 осіб

Загальна кількість поранених складає 566 осіб

Кількість жертв від вибуху на хімічному заводі на сході КНР минулого тижня зросла до 78 осіб. При цьому іще 13 поранених перебувають в особливо критичному стані. Про це повідомляє інформаційне агентство Reuters.

Всього ж 566 осіб перебувають в лікарні після вибуху на заводі в місті Яньчен (провінція Цзяньсу).

Влада КНР знову пообіцяла перевірити всі підприємства хімічної промисловості на відповідність нормам безпеки. Проте вибух на хімічному підприємстві в місті Яньчен вже третя за останні чотири роки велика аварія на підприємствах цієї галузі в КНР. 

Нагадаємо, вибух прогримів 21 березня на підприємстві компанії «Цзянсу тяньцзяі» в хімічному промисловому парку міста Янченг. У перші години після трагедії понад 600 осіб з різними пораненнями розмістили в 16 лікарнях.

Зазначено, що в рятувальній операції та роботі з ліквідації наслідків було залучено 192 пожежних розрахунків, понад 930 військовослужбовців і важка техніка для розбирання завалів з 12 навколишніх міст.

Після вибуху сейсмологи зареєстрували землетрус силою 2,2 бала за шкалою Ріхтера.

Нагадаємо, вибух був такої сили, що вибив шибки у вікнах будинків на відстані до півтора кілометра і пошкодив десятки припаркованих поруч автомобілів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: