Кого бачать президентом користувачі інтернету. 30 тисяч читачів «Главкома» вже зробили свій вибір

Кого бачать президентом користувачі інтернету. 30 тисяч читачів «Главкома» вже зробили свій вибір
Чергові вибори президента призначені на 31 березня 2019 року
Фото westnews.com.ua

До першої п’ятірки за активністю підтримки увійшли Зеленський, Тимошенко, Порошенко, Безсмертний та Мураєв

Трохи менше третини користувачів інтернету (31,5%) збираються на прийдешніх президентських виборах віддати свій голос за Володимира Зеленського. Про це дані свідчать  опитування «Главкома», у якому за п’ять днів взяли участь 30 тис. унікальних відвідувачів сайту.

На користь Юлії Тимошенко – висловились 22%. З невеликим відривом третє місце посів чинний глава держави Петро Порошенко – за нього, згідно з даними опитування, планують віддати голос 19,5% читачів.

До топ-5 кандидатів на посаду президента також увійшов Роман Безсмертний – за нього збираються проголосувати 6,6% читачів «Главкома», які взяли участь в опитуванні. Ще біля 6% респондентів збираються віддати голос з Євгена Мураєва.

При підготовці та проведенні опитування ніякі наукові методики не застосовувалися, тому отримані результати не претендують на соціологічну достовірність, а лише відображають думки частини читачів видання «Главком».

Результати не є остаточними, оскільки опитування лише розпочалось і триватиме до кінця березня.

Нагадаємо, 31 грудня 2018 року в Україні стартувала кампанія чергових виборів президента, призначених на 31 березня 2019 року.

8 лютого Центральна виборча комісія завершила процес реєстрації на пост глави держави — усього зареєстровано 44 кандидати.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: