Коломойський увійшов до «Укропу» і буде судитися з Корбаном через партійну емблему

Коломойський увійшов до «Укропу» і буде судитися з Корбаном через партійну емблему

Нинішній глава політради «Укропу» народний депутат Тарас Батенко поруч із емблемою партії, яка стала предметом спору

Нинішнє керівництво партії, яке орієнтується на Коломойського, подало кілька судових позовів із загальною метою відібрати права на емблему «Укропу» у колишнього голови політради Геннадія Корбана

Олігарх Ігор Коломойський став членом партії «Укроп» наприкінці вересня цього року і перебуває на обліку в київській міській організації політсили.

Про це йдеться в офіційній відповіді партії, що є в розпорядженні Страна.ua.

Джерела в керівництві партії уточнюють, що олігарх, який нещодавно став головою комісії партійного контролю в політсилі, числиться в Солом'янській районній парторганізації.

Водночас в «Укропі» проігнорували прохання назвати номер партійного квитка Коломойського, вважаючи це «питанням внутрішньої діяльності партії».

Разом з тим у партії фактично підтвердили інформацію про суперечку, яка виникла за права на символіку партії. Як повідомляли джерела, нинішнє керівництво партії, яке орієнтується на Коломойського, подало кілька судових позовів із загальною метою відібрати права на емблему «Укропу» у колишнього голови політради Геннадія Корбана. «Партія має питання щодо оформлення знака для товарів і послуг до «Укрпатенту», Державної служби інтелектуальної власності, а також до попереднього керівництва, тому було вжито відповідних заходів щодо правового врегулювання суперечок», – йдеться у відповіді партії.

До моменту виходу цієї публікації Корбан не відповів на поставлене через Facebook запитання видання про предмет позову.

Згідно з базою даних «Укрпатенту», права на відомий знак партії – суцвіття кропу з відповідним написом над малюнком – належать Геннадію Корбану до 2025 року.

Згідно з рішенням з'їзду партії 25 листопада, «Укроп» затвердив Коломойського головним контролером у партії, Корбан увійшов до нового складу політради. ЗМІ не раз писали про конфлікт, що виник між Корбаном і мером Дніпра Борисом Філатовим з одного боку та нинішнім керівництвом «Укропу», за яким стоїть Коломойський, з іншого.

Більше про конфлікт ідеться в матеріалі «Хто в «Укропі» хазяїн? Як Філатов довів Коломойського»

Читайте також матеріал «Главкома»: «Прощавай, «Приват»? Коломойського спровадили у політику» 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: