Командувач грузинським контингентом в Афганістані терміново відкликаний у Тбілісі - ЗМІ

Командувач грузинським контингентом в Афганістані терміново відкликаний у Тбілісі - ЗМІ
«Єдиний національний рух» – партія екс-президента країни і нинішнього губернатора Одеської Області Михайла Саакашвілі

ЗМІ з'ясували, що на виборах в Афганістані «Грузинська мрія» програла, а на перше місце вийшов «Єдиний національний рух», що викликало глибоке обурення правлячої партії

Командувач грузинським військовим контингентом в Афганістані терміново відкликаний в Тбілісі, повідомляє allmedia.ge.

Видання повідомляє, що за словами представника Міноборони, який вирішив залишитися інкогніто, причиною такого рішення став той факт, що результати проведених виборів на грузинській базі стали надбанням преси, що є порушенням виборчого законодавства.

Два дні тому поширилася інформація про те, що на виборах в Афганістані «Грузинська мрія» програла, а на перше місце вийшов «Єдиний національний рух», що викликало глибоке обурення правлячої партії.

Видання припускає, що саме з цим фактом пов'язаний незапланований візит міністра оборони Левана Ізорія в «скляний палац» Бідзіни Іванішвілі, тобто у парламент.

Нагадаємо, 8 жовтня в Грузії проходять вибори парламенту, верховної ради Аджарії, а також позачергові і проміжні вибори до органів місцевого самоврядування у низці виборчих округів.

За процесом виборів стежать 42 тис. 92 представників виборчих суб'єктів, 29 тис. 931 спостерігачів від місцевих неурядових організацій і 1440 спостерігачів від 55 міжнародних організацій.

Нагадаємо, голова Одеської облдержадміністрації Міхеіл Саакашвілі прокоментував своє можливе повернення до Грузії, зазначивши, що незалежно від результатів грузинських парламентських виборів, не покине «поле битви» і буде боротися за справжні зміни в Україні.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: