Коронавірус: Грузія оголосила про початок другої хвилі епідемії

Коронавірус: Грузія оголосила про початок другої хвилі епідемії
Прем'єр-міністр Грузії Георгій Гахарія

З 10 вересня забороняються культурні та спортивні заходи під відкритим небом за участю понад 200 осіб

У Грузії почалася друга хвиля пандемії коронавірусу Covid-19. В країні будуть посилені заходи для запобігання розповсюдження інфекції. Про це заявив прем'єр-міністр Грузії Георгій Гахарія, передає Грузія Онлайн.

За його словами, після великого весілля в Тбілісі утворилося 5 нових кластерів зараження, зокрема, в Цагері, Кутаїсі, Зугдіді та інших містах.

Також забороняються клубні вечори на відкритих майданчиках, а заплановане на 1 жовтня відкриття театрів, кінотеатрів та дитячих розважальних центрів переноситься ще на місяць.

«Сьогоднішні 57 випадків захворювання та 44 випадки, зафіксовані вчора, прямо вказують на те, що епідеміологічна ситуація в країні поступово змінюється. Ми припускали початок другої хвилі, і ось цей процес почався», – додав Гахарія.

Нагадаємо, що Грузія змінила правила в'їзду в країну.

До слова, Грузія ще на місяць продовжила заборону на міжнародні авіарейси.

Як відомо, наприкінці липня Грузія продовжила заборону на відновлення регулярного міжнародного авіасполучення до вересня.

Крім того, рішенням уряду Грузії термін обов'язкового карантину та ізоляції, режими яких діють в країні в зв'язку з пандемією Cоvid-19, скорочений з 14 до 12 днів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: