«Кримського диверсанта» Штиблікова буде захищати адвокат Афанасьєва

«Кримського диверсанта» Штиблікова буде захищати адвокат Афанасьєва
Затримання «кримського диверсанта»
Фото «Україна молода»

Місцезнаходження заарештованих залишається невідомим

Дмитра Штиблікова, заарештованого вчора в Криму за підозрою в диверсійній діяльності, буде захищати колишній адвокат Геннадія Афанасьєва Олександр Попков. Про це повідомив брат Штиблікова Олексій, інформує телеканал «112 Україна».

«Це відомий адвокат Олександр Попков. Ми вже почали співпрацю. Він з сьогоднішнього ранку працює. Ми сподіваємося, що щось дізнаємося у ФСБ», - заявив брат заарештованого.

За його словами, поки місцезнаходження заарештованих невідомо. «Сімферопольське СІЗО, яке спочатку фігурувало, що їх повинні туди доставити, поки негативно говорять. Вони кажуть, що не надходили. Вони можуть бути де завгодно. І залишатися в Севастополі. Чомусь фігурує Бахчисарай, але ми не знаємо, звідки ця інформація. Зараз адвокат буде виходити на слідчого», - зазначив він.

«Я знаю, що родичі (інших «диверсантів», - Ред.) теж приходили в СІЗО і їм відмовили», - зазначив він.

Нагадаємо, у ФСБ РФ заявили про нібито затримання 9 листопада в Севастополі учасників «диверсійно-терористичної групи Головного управління розвідки Міноборони України», які начебто планували «організацію диверсійних акцій на об'єктах військової інфраструктури і життєзабезпечення півострова Крим».

У Міністерстві оборони України вже спростували цю інформацію ФСБ Росії, заявивши, що ФСБ перетворилася на фабрику брехні.

Головне управління розвідки Міністерства оборони України також спростувалоінформацію ФСБ РФ про те, що в Севастополі нібито було затримано співробітників ГУ.

Як повідомлялося, підконтрольний Кремлю Ленінський районний суд окупованого Росією Севастополя заарештував на два місяці трьох «членів диверсійної групи Міноборони України».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: