Лікар-шоумен Комаровський зробив відкриття: алкоголіки та наркомани мають перевагу в боротьбі з коронавірусом

Лікар-шоумен Комаровський зробив відкриття: алкоголіки та наркомани мають перевагу в боротьбі з коронавірусом
Лікар і телеведучий Євген Комаровський

Комаровський вважає, що у наркоманів і алкоголіків не так багато шансів підчепити коронавірус

Лікар-педіатр і телеведучий Євген Комаровський заявив, що алкоголіки та наркомани мають перевагу в боротьбі з коронавірусом.

Про це він заявив на своєму YouTube-каналі.

Комаровський заявив, що не бачив статистики заражених коронавірусом серед тих, хто вживають алкоголь і наркотики, проте зазначив, що у таких людей є перевага: вони постійно знаходяться в самоізоляції.

«У них і так обмежене коло знайомих. Тому у них не так багато шансів підчепити коронавірус», - відповів Комаровський на питання про шанси алкоголіків і наркоманів протистояти зараженню коронавірусом.

Раніше Комаровський пояснив, чому деякі люди не заражаються коронавірусом навіть після контактів з хворими. Він розповів, що така можливість обумовлена роботою місцевого імунітету.

«Місцевий імунітет - це захисні властивості слизових оболонок. На поверхні слизових оболонок носа, носоглотки, гортані, бронхів, виділяється слиз. У цій слизу містяться особливі речовини - секреторні імуноглобуліни. Вони можуть нейтралізувати віруси безпосередньо там, де вони намагаються потрапити в організм», - пояснив телеведучий.

Раніше Комаровський радив людям під час карантину займатися будь-якими доступними їм видами активності, зокрема, частіше займатися сексом.

Комаровський також розповів українцям, які ліки необхідно мати вдома під час карантину.

Євген Комаровський висміяв хресний хід проти коронавірусу у Вінниці. У Московській церкві обурилися його заявою з цього приводу.

Як повідомлялось, станом на 9:00 22 квітня в Україні 6592 лабораторно підтверджені випадки Covid-19, з них 174 летальні, 467 пацієнтів одужали. За добу зафіксовано 467 нових випадків, що на 52 випадки більше ніж учора (415).

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: