Лукашенко привітав Трампа із президентством і поверненням американців «до справжньої демократії»

Лукашенко привітав Трампа із президентством і поверненням американців «до справжньої демократії»
Президент Білорусі Олександр Лукашенко

Президент Білорусі висловив надію на співпрацю зі США

Президент Білорусі Олександр Лукашенко, поздоровляючи Дональда Трампа з обранням на пост президента Сполучених Штатів, висловив надію на подальшу нормалізацію відносин. Про це повідомляє прес-служба глави білоруської держави.

«Ваша перемога – свідоцтво вибору американського народу на користь політики, яка ґрунтується на чесності, відповідальності, пошуку змін. Своєю активною, щирою і сміливою позицією під час передвиборної кампанії ви сколихнули американське суспільство, повернувши його до справжньої демократії», – йдеться у привітанні.

Лукашенко висловив надію на співпрацю із США. «Сподіваюся, що під вашим керівництвом нормалізація відносин між нашими країнами продовжиться», – заявив президент Білорусі.

Нагадаємо, у США завершилося голосування на президентських виборахТрамп набрав понад 270 голосів вибірників, необхідних для перемоги. Хілларі Клінтон уже привітала республіканця з перемогою, визнавши свою поразку.

Тим часом радник президента РФ Сергій Глазьєв вважає, що новообраний президент США Дональд Трамп скасує антиросійські санкції. Глава Європарламенту Мартін Шульц очікує можливого ускладнення відносин із США при новому президенті Дональді Трампі.

Читайте також статтю «Главкома» «Дональд Трамп – «кошмар», якого боялася не лише Україна, а й уся Європа»

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: