«Метнути гранату?» Савченко посварилась з Луценком на комітеті Ради

«Метнути гранату?» Савченко посварилась з Луценком на комітеті Ради
Надія Савченко

Луценко вказав нардепу на те, що знає, що таке смерть і знає про підготовку нею теракту

Сьогодні під час засідання регламентного комітету Верховної Ради сталася суперечка між генеральним прокурором Юрієм Луценком та народним депутатом Надією Савченко.

Луценко вказав нардепу на те, що знає, що таке смерть і знає про підготовку нею теракту.

«Я навіть якщо б знав, що Надія Савченко буде готувати такий особливо тяжкий злочин, все рівно буровся за те, щоб визволити її з російської тюрми, бо жоден українець не повинен бути в полоні. Але маю відповідати тут, не дивлячись на всі свої заслуги, перед українським законом. І не треба мене, Надя, лякати тим, що я пам'ятав про близькість смерті. Я біля неї був на 31 день голодування, і я знаю, що це таке. Я тоді скинув 23 кілограми, отримав 16 дірок в шлунку. А ти вийшла напомпована російською пропагандою, про зброю на Майдані, про гроші на Майдані...», - обурився Луценко.

«Та ні, я була на Майдані і бачила твої злочини», - перебила промову генпрокурора нардеп.

«Я вас не перебивав. Жуйте гранати!», - сказав Луценко. Савченко у відповідь назвала його «мразью».

«Якщо ви хочете закінчити війну, треба було підірвати Захарченка, а не Верховну Раду», - заявив очільник ГПУ, зачитав текст звинувачення щодо Савченко і запропонував Савченко ще раз жувати гранати.

У відповідь роздратована Савченко сказала: «Я можу поділитися! Метнути?» і взяла в руки один з фруктів – гранатів – які принесла на засідання.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: