Міграційна служба видворила з України понад 1400 іноземців протягом серпня

Міграційна служба видворила з України понад 1400 іноземців протягом серпня

У 280 випадках винесено рішення про заборону в’їзду на територію України

Лише протягом серпня 2017 року в Україні виявлено і притягнуто до адміністративної відповідальності майже 3,5 тис. порушників міграційного законодавства, винесено близько 1400 рішень про примусове повернення.

При цьому у 280 випадках винесено рішення про заборону в’їзду на територію України, повідомляє прес-служба Держміграційної служби України.

Зауважується, що такі заходи проводяться в Україні «з міркувань національної безпеки та з метою захисту українського суспільства». До цієї роботи залучені міграційна та прикордонна служби, Національна поліція та Служба безпеки України.

«У разі виявлення іноземця або особи без громадянства, які не мають підстав для перебування в Україні, або строк дії таких підстав закінчився, такі особи підлягають притягненню до адміністративної відповідальності, при цьому відносно них виноситься рішення про примусове повернення. У разі невиконання такого рішення, матеріали скеровуються до суду для винесення рішення про примусове видворення», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, екс-президент Грузії Михайло Саакашвілі заявив, що працівники Міністерства внутрішніх справ затримали в Києві його брата Давида Саакашвілі. Через деякий час Давид Саакашвілі покинув територію Печерського районного відділу Державної міграційної служби.

У квітні Саакашвілі заявив, що його брату було анульовано посвідку на проживання в Україні.

Як заявив директор департаменту комунікацій Міністерства внутрішніх справ Артем Шевченко, поліція затримала Давида Саакашвілі за недійсну посвідку на проживання в Україні та направила до міграційної служби, де його готували до депортації з країни.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: