На Донбасі окупанти чинять тиск на підприємців, які відмовляються надавати «волонтерську допомогу»

На Донбасі окупанти чинять тиск на підприємців, які відмовляються надавати «волонтерську допомогу»

Так званими «правоохоронцями» вже затримано ряд підприємців, за звільнення яких у родичів вимагається «викуп» та додаткові виплати за надання можливості продовжити ювелірний бізнес

Російські окупаційні адміністрації на тимчасово окупованій території у Донецькій та Луганській областях посилюють тиск на місцевих приватних підприємців, які нібито проявляють недостатню лояльність окупаційній владі та уникають участі з надання т.зв. «волонтерської допомоги» підрозділам з’єднань і частин 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) АК ЗС РФ.

Про це повідомляє Головне управління розвідки Міноборони України (ГУР МО).

Зокрема, за даними військової розвідки, оперативними групами т.зв. «республіканських управлінь по боротьбі зі злочинністю МВС» розпочато проведення рейдів з перевірки підприємств, які спеціалізуються на виробництві та продажі ювелірних виробів.

«При цьому, зазначеними т.зв. «правоохоронцями» вже затримано ряд підприємців, за звільнення яких у родичів вимагається «викуп» та додаткові виплати за надання можливості продовжити ювелірний бізнес», - йдеться у повідомленні розвідки Міноборони.

Як повідомлялось, на Донбасі бойовики шість разів порушили режим тиші.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: