На Донбасі від початку доби – вісім ворожих обстрілів (мапа боїв)

На Донбасі від початку доби – вісім ворожих обстрілів (мапа боїв)
Російські найманці відкривали вогонь зі станкових протитанкових гранатометів
Ілюстративне фото

Українські військові застосували чергові вогневі засоби, після чого окупанти згорнули свою злочинну активність

Збройні формування Російської Федерації від початку доби вісім разів порушили режим припинення вогню на Донбасі. Втрат у лавах Об’єднаних сил немає.

Про це повідомляє пресслужба штабу ООС у Facebook.

«Сьогодні збройні формування Російської Федерації 8 разів порушили режим припинення вогню, застосувавши при цьому заборонені до розміщення на лінії зіткнення міномети калібрів 120 мм та 82 мм, а також гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю», - йдеться в повідомленні.

Так, по українських військовослужбовцях, які виконують завдання біля Мар’їнки в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід», російські найманці відкривали вогонь зі станкових протитанкових гранатометів.

Натиснути для збільшенняНатиснути для збільшення

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ» поблизу Кримського та двічі Оріхового окупанти випустили близько 60 мін 120 калібру, а також застосували гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети і стрілецьку зброю. Оборонців Новолуганського, Новотошківського та Шумів загарбники обстріляли з гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів, а опорні пункти неподалік Хутора Вільного – з 82 мм мінометів та гранатометів різних систем.

«Представники ЗСУ застосували чергові вогневі засоби, після чого окупанти згорнули свою злочинну активність», - підкреслили в штабі.

Як повідомлялось, збройні формування Російської Федерації учора і на початку цієї доби 15 разів порушили режим припинення вогню. Внаслідок обстрілів з боку агресора один військовослужбовець Об'єднаних сил отримав поранення.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: