На Філіппінах звільнений охоронець торгового центру захопив у заручники 30 осіб

На Філіппінах звільнений охоронець торгового центру захопив у заручники 30 осіб
На місце захоплення заручників у Манілі відрядили озброєну поліцію

Тисячі покупців, продавців та працівників торгового центру бігли до виходу після того, як почалися постріли

Чоловік узяв в заручники десятки людей в торговому центрі в містечку Сан-Хуан, що розташоване на схід від столиці Філіппін Маніли. За даними видання The Straits times, щонайменше одну людину було поранено та доставлено до лікарні.

Голова Східного поліцейського округу Джонсон Алмазан сказав, що постріли було чути в V-Mall незадовго до полудня за місцевим часом. Тисячі покупців, продавців та працівників торгового центру почали бігти до виходу після того, як почалися постріли.

Мер міста Френсіс Замора повідомив журналістам, що 30 осіб взяв у заручники колишній охоронець, який раніше працював у торговому центрі. Після звільнення він не з'являвся кілька днів і повернувся сьогодні, щоб «висунути деякі вимоги». Також мер повідомив, що озброєний ексохоронець намагався переконати інших колег приєднатися до нього і здійснити бунт проти керівництва торгового центру. Замора зазначив, що чоловік, імовірно, приніс із собою гранати. Сам Замора зараз на місці, намагається домовитися з бойовиком.

V-Mall – це популярний торговий центр для тих, хто шукає дешеві телефони та електронні товари, а також підробки дорогих брендів, уточнює видання.

На відео, розміщених в соціальних мережах, видно поліцейські машини біля входу в торговий центр і сотні людей. Всі двері торгового центру замкнені.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: