На Київщині за хабар затримали депутата з партії Ляшка

На Київщині за хабар затримали депутата з партії Ляшка

Депутат вимагав та отримав у громадян гроші у сумі 3 тисячі доларів США за вплив на депутатів Бориспільської міської ради

Працівниками прокуратури Київської області спільно зі співробітниками ГУ БКОЗ СБ України в м. Києві та Київській області затримано депутата Бориспільської міської ради Київської області, який вимагав та отримав у громадян гроші у сумі 3 тисячі доларів США за вплив на депутатів Бориспільської міської ради під час голосування за виділення у приватну власність земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку цим громадянам.

Про це повідомила прокуратура Київської області.

Після отримання неправомірної вигоди зловмисника затримано «на гарячому» за підозрою у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 369-2 (зловживання впливом) КК України.

Вирішується питання про обрання затриманій особі запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

На даний час проводиться комплекс слідчих та розшукових дій з метою встановлення усіх обставин вчиненого злочину.

За скоєне кримінальне правопорушення зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком від 3 до 8 років з конфіскацією майна.

Досудове розслідування триває, хід якого перебуває на контролі прокуратури. 

Водночас лідер Радикальної партії Олег Ляшко записав відеозвернення, відреагувавши на затримання місцевого політика, нібито члена РПЛ. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: