На полігоні під колесами бойової машини загинув військовослужбовець

На полігоні під колесами бойової машини загинув військовослужбовець
Попередньо встановлено, що мало місце порушення заходів безпеки через необережність
Фото зі сторінки Оперативного командування «Північ»

Загинув сумчанин ‒ старший солдат Анатолій Мельник

Сьогодні, 28 січня, через порушення техніки безпеки на одному з загальновійськових полігонів загинув військовослужбовець. Про це повідомляє пресслужба Оперативного командування «Північ».

Зазначається, що наїзд стався близько 9.15 під час буксування військової техніки.

«Механік-водій через обмежену видимість не зміг пересвідчитись у відсутності людей перед машиною і почав рух, в результаті чого спричинив тяжке травмування військовослужбовця та його смерть», ‒ йдеться у повідомленні.

Наголошується, що трагічності ситуації додає той факт, що лише два тижні тому у всіх військових частинах оперативного командування «Північ» пройшли навчання з техніки безпеки і детальні інструктажі особового складу.

«Загинув захисник України, старший солдат Мельник Анатолій Васильович, 1981 року народження, сумчанин. Самотньою залишилась його дружина, теж військовослужбовець. Вони служили разом, в одній бригаді», ‒ йдеться у повідомленні.

У пресслубі інформують, що наразі призначено розслідування даного трагічного випадку.

«Попередньо встановлено, що мало місце порушення заходів безпеки через необережність. Слідство триває, і про його висновки буде повідомлено додатково. Висловлюємо щире співчуття рідним і близьким загиблого», ‒ повідомили в Оперативному командуванні «Північ».

Як повідомлялося 28 січня, у річці в Києві знайдено тіло військовослужбовця (фото, відео).

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: