На Венесуелу та її нафтові компанії накладено нові санкції

На Венесуелу та її нафтові компанії накладено нові санкції
Раніше Вашингтон заморозив активи президента Венесуели Ніколаса Мадуро

Санкції були затверджені президентом США Дональдом Трампом

Уряд США запровадив нові санкції стосовно Венесуели та її нафтових компаній. Про це йдеться в заяві прес-секретарки Білого дому Сари Сандерс.

Санкції, затверджені президентом США Дональдом Трампом, вводять заборону на операції з новими облігаціями, випущеними урядом Венесуели і нафтовидобувними компаніями країни.

Крім того, вводяться обмеження на операції з низкою існуючих бондів (довгострокових облігацій), розміщених держкомпаніями Венесуели, а також забороняється виплата дивідендів на папери, що перебувають у власності уряду країни.

Раніше Вашингтон заморозив активи президента Венесуели Ніколаса Мадуро, звинувативши його в порушенні прав громадян і організації незаконного голосування.

Також було запроваджено санкції проти 13 високопосадовців-держчиновників Венесуели. До цього нафтовий сектор уникав штрафних санкцій.

Нагадаємо,нещодавно Конституційна асамблея оголосила себе головним органом влади Венесуели.

Раніше Конституційна асамблея зняла з посади генерального прокурора країни Луїзу Ортегу Діас, яка згодом покинула країну

Конституційна асамблея має замінити собою парламент країни, де 65% становлять опозиційні нинішньому президенту країни Ніколасу Мадуро сили, а також провести конституційну реформу на тлі масових політичних протестів. Асамблея складається з 545 представників, які були обрані в кінці липня в результаті голосування, затьмареного повідомленнями про численні порушення.

Сполучені Штати Америки рішуче засудили захоплення влади в Венесуелі Конституційною асамблеєю.

Читайте також статтю «Главкому» «Віктор Федорович Мадуро. Куди веде Венесуелу наступник Уго Чавеса».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: