«Націоналізацію» українського майна бойовиками обговорять у Мінську - Тука

«Націоналізацію» українського майна бойовиками обговорять у Мінську - Тука
rbc.ua

Тука розповів, що спроби «націоналізації» вже були неодноразово, закінчувалися вони нічим

Україна підніме питання «націоналізації» українського майна так званою «ДНР» на мінських переговорах. Про це заявив голова Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Георгій , повідомляє «телеканал 112».

«Будемо вживати певних заходів – перш за все, під час мінських переговорів», - сказав він, коментуючи інформацію російських ЗМІ про прийняття «ДНР» закону про націоналізацію.

За словами Туки, «це не перша спроба з боку так званих республік націоналізувати або, відверто скажімо, з боку очільників цих республік привласнити майно».

«Ті об'єкти, про які йде мова – наприклад, залізниця, водогони, лінія електропостачання і т.ін. ця квазівлада не здатна навіть утримувати, не те що розвивати. Тому такі дії направлені на отримання якогось короткострокового, миттєвого результату. Нічого дивного для нас в цьому немає, такі спроби вже були неодноразово, закінчувалися вони нічим», - додав голова ЛОВЦА.

Нагадаємо, так звана «ДНР» прийняла закон про націоналізацію, який оголошує власністю «ДНР» все майно держави Україна на її території. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: