Нацполіцію офіційно очолив Вадим Троян

Нацполіцію офіційно очолив Вадим Троян
Вадим Троян

Уряд призначив Вадима Трояна виконувачем обов’язків голови Нацполіції України

Кабінет міністрів України затвердив на посаді виконувача обов’язків голови Нацполіції Вадима Трояна. Про це повідомили в прес-службі МВС.

Відповідне рішення було ухвалено на сьогоднішньому засіданні уряду. Крім того, Кабінет міністрів прийняв відставку голови Національної поліції Хатії Деканоїдзе.

Довідка: Вадим Анатолійович Троя́н народився у 1979 р. на Харківщині. Міліціонер, поліцейський, полковник, Перший заступник глави Національної поліції України. Був начальником Головного управління Національної поліції у Київській області з 2015 року, Головного управління Міністерства внутрішніх справ (міліції) у Київській області з 2014-го по 2015 роки. Брав участь у війні на сході України, був заступником командира полку «Азов» у 2014 році. Від 4 березня 2016 року – перший заступник глави Національної поліції України.

Нагадаємо, сьогодні уряд офіційно звільнив з посади голови Нацполіції Хатію Деканоїдзе.

Як повідомлялось, 14 листопада стало відомо, що Деканоїдзе подала у відставку. Раніше ЗМІ повідомляли, що тимчасовим виконувачем обов'язків буде призначено Вадима Трояна, першого заступника Деканоїдзе. Однак Хатія Деканоїдзе заявила, що сумнівається в його політичній незалежності. «Вважаю за необхідне в найкоротші терміни провести відкритий і прозорий конкурс на посаду нового глави Національної поліції України», – сказала Деканоїдзе.

У свою чергу глава МВС Арсен Аваков заявив, що рапорт про відставку Деканоїдзе подала ще 11 листопада. За його словами, «це був складний, але дуже важливий етап, який увійде в історію української поліції».

Читайте також матеріал «Главкома»: «Відставка Хатії Деканоїдзе: головні факти»

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: