Напад на одеського активіста Михайлика: поліція виключила дві версії із п'яти

Напад на одеського активіста Михайлика: поліція виключила дві версії із п'яти
Активіст Олег Михайлик
Фото: Думская

Керівник поліції Одеської області не виключає, що до замаху може бути причетний один із трьох підозрюваних - Торніке Нагладзе (Герасін)

Наразі поліція розглядає три основні версії нападу на одеського активіста Олега Михайлика. Раніше розглядалось п'ять версій нападу.

Про це у коментарі «Громадському» повідомив керівник поліції Одещини Дмитро Головін.

Він заявив, що у поліції є три версії нападу: громадська діяльність Михайлика, діяльність Михайлика у зв'язку з будівництвом ЖК «Золотий берег», конфлікт підприємців та влади довкола права на земельну ділянку одного з ринків Одеси.

«Наразі ми відпрацьовуємо саме ці три версії», - додав він.

Головін підтвердив, що за активістом дійсно велось стеження, але подробиць не повідомив.

Керівник поліції Одеської області не виключає, що до замаху може бути причетний один із трьох підозрюваних - Торніке Нагладзе (Герасін), який нібито має першу групу інвалідності.

«Це він зараз на візку. За нашою інформацією, він та ще двоє підозрюваних були причетні до низки кримінальних злочинів, яких саме - поки сказати не можу. Але навіть те, що він на візку не заважало йому діяти за спільним умислом з іншими підозрюваними», - розповів Головін.

Поліція також не виключає ймовірність здійснення підозрюваними у нападі на активіста серійних злочинів, зокрема, причетності «до нападів на інших активістів, або роботу на спільних замовників».

«Апеляційні скарги підозрюваних у нападі на Михайлика суд розглядатиме 8 жовтня, наразі ж вони відмовляються свідчити і не співпрацюють зі слідством», - повідомив Головін.

Як повідомлялося, одеські правоохоронці затримали трьох громадян Грузії, підозрюваних у замаху на одеського активіста Олега Михайлика. 27 вересня суд взяв їх під варту. 

Нагадаємо, що в Одесі у дворі будинку обстріляли Олега Михайлика - громадського активіста, лідера одеського осередку партії «Сила Людей». 

Соратники Михайлика припустили, хто стоїть за збройним нападом на активіста.

22 вересня Михайлик брав участь в акції проти незаконної забудови на Ланжероні біля дельфінарію, яку веде депутат міськради Андрій Кисловський.

Наразі слідство розглядає п'ять версій нападу на Михайлика в Одесі.

Зазначимо, що поліція готує клопотання про призначення балістичної експертизи через напад в Одесі на громадського діяча Олега Михайлика.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: