Нападника на автомобіль посла України в Лондоні взяли під варту

Нападника на автомобіль посла України в Лондоні взяли під варту
Нападник не отримав жодних травм при затриманні

Нападник у центральній поліцейській дільниці Лондона

У Лондоні чоловіка, що напав на службовий автомобіль посла України у Великій Британії Наталії Галібаренко, взяли під варту. Про це повідомляє прес-служба Скотланд-Ярду.

«Чоловік у віці 40 років був заарештований за підозрою в замаху на вбивство співробітників поліції і нанесенні збитку», - вказується в повідомленні.

Зазначається, що в якості запобіжного заходу його спочатку доставили в центральну лікарню Лондона, проте було встановлено, що він не отримав жодних травм при затриманні. На даний момент він у центральній поліцейській дільниці Лондона.

Як повідомлялось, у суботу, 13 квітня, відбувся умисний напад на службовий автомобіль посла України у Великій Британії Наталії Галібаренко, який стояв припаркованим біля будівлі посольства. Після виклику поліції автомобіль нападника заблокували. Втім, незважаючи на дії поліції, нападник здійснив повторний таран автомобіля посла. У відповідь поліцейські були змушені відкрити вогонь по автомобілю нападника. Його затримали та доставили у відділок поліції. 

Перед атакою біля українського посольства зловмисник кілька годин голосно слухав в машині українську музику.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: