Нардеп від «Голосу»: Ми не підтримуємо ні «формулу Путіна», ні «формулу Штайнмаєра»

Нардеп від «Голосу»: Ми не підтримуємо ні «формулу Путіна», ні «формулу Штайнмаєра»
Фото: facebook.com/GolosZmin

Інна Совсун: «Червоні лінії» - це те, про що ми не чуємо

Партія «Голос» не підтримує ні «формулу Путіна», ні «формулу Штайнмаєра». Про це повідомляє пресслужба партії з посиланням на депутата Інну Совсун.

«Єдина формула, яку готова прийняти партія «Голос» - це «формула України», - зазначила Совсун. 

«Ми чули також, що парламент має голосувати за особливий статус територій. Це не так. Я зі свого боку скажу, що ми зробимо все можливе, щоб ніякого особливого статусу, ніяких умов, які нам нав'язує Росія чи Путін, парламент не підтримав. І ми переконані, що тисячі людей, які вийшли сьогодні на Майдан, вийдуть ще раз і ще раз, і переконають президента в тому, які межі ми не можемо переступати», - заявила депутатка.

«Сьогодні у нас дуже тяжка ситуація. Ми чуємо дуже багато про перемовини з ворогом. Чого ми не чуємо? Ми не чуємо червоних ліній, які не готові перейти переговорники. Але ми знаємо, що ці червоні лінії є. Вони повинні бути озвучені президентом. І Майдан пришов сюди (на акцію «Ні капітуляції», - ред.), аби зафіксувати ці червоні лінії. Ми повинні пояснити владі, що ніхто не допустить капітуляції — ані 13 мільйонів людей, які проголосували за президента Зеленського, ані 20 мільйонів тих, хто не голосували за нього», - наголосила Совсун.

За даними МВС, 6 жовтня у центрі Києва зібралися близько 10 тисяч людей. Вони вимагали у влади не виконувати так звану «формулу Штайнмаєра» та не здавати «національні інтереси».

Як учасники штабу проти капітуляції, так і організатори «Руху опору капітуляції» анонсують ще більш масштабну акцію на Покрову, 14 жовтня. Але про спільну акцію і єдиний координаційний штаб усіх учасників протестів не йдеться.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: