Нардеп-втікач Онищенко опублікував в соцмережах фото з віслюком

Нардеп-втікач Онищенко опублікував в соцмережах фото з віслюком

Один з попередніх кадрів Онищенко підписав: «Час забути про Ріо»

Український народний депутат Олександр Онищенко, який ховається від правосуддя, опублікував в соцмережі кадр з віслюком і підписом «Моя майбутня олімпійська надія». Таке фото з'явилося у користувача oleksandr_onishenko в Instagram.

В коментарях можна побачити компліменти віслюку, смайли і похвала вибору Онищенко.

Зазначимо, що один з попередніх кадрів нардеп підписав «Час забути про Ріо», а коментатори почали підтримувати і втішати Онищенко.

Нагадаємо, 5 липня, в день зняття Верховною Радою недоторканності з Онищенко, він повідомив про те, що тренується в Австрії. Раніше нардеп був упевнений в тому, що поїде на Олімпіаду в Ріо-де-Жанейро.

А ось після дозволу на арешт Онищенко міністр молоді та спорту України Ігор Жданов повідомив, що не буде включати його в олімпійську заявку збірної України. Пізніше і самнардеп підтвердив, що не поїде в Ріо.

Пізніше німецьке видання опублікувало дані про те, що Онищенко продав 40 своїх елітних коней другові і колишньому тренеру української збірної з кінного спорту, німцеві Паулю Шокемеле.

Також повідомлялося, що Олександр Онищенко відсутній в переліку учасників Олімпіади, але значиться, як тренер.

Нагадаємо, на початку липня Рада зняла недоторканність з депутата Онищенко, а також дала дозвіл на його арешт. Його підозрюють у незаконному привласненні коштів шляхом створення «газової схеми». За попередніми даними, в результаті викритої схеми державі було завдано збитків на суму 3 млрд грн, з яких 1,6 млрд - це кошти, отримані від перепродажу газу посередниками і виведені через фіктивні підприємства, 1,3 млрд - це неоплачена сума ренти за користування надрами.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: