Навальний вперше прокоментував висунення Собчак в президенти РФ

Навальний вперше прокоментував висунення Собчак в президенти РФ
Олексій Навальний та Ксенія Собчак

Навальний вважає, що голосування можна буде вважати недійсним, якщо його не допустять до участі у виборах

Російський опозиціонер Олексій Навальний, який у неділю, 22 жовтня, вийшов на свободу після 20 діб адміністративного арешту, вперше прокоментував участь телеведучої Ксенії Собчак у виборах президента Росії в 2018 році.

«Усі мають право йти на вибори. Хтось мені більше подобається, хтось менше. Зюганов, Явлінський, Собчак, Навальний - всі можуть йти на вибори. І я, на відміну від Путіна, не збираюся оскаржувати права людей і говорити: ти можеш йти, а ти не можеш йти», - зазначив він, виступаючи перед своїми прихильниками на мітингу в Астрахані.

При цьому Навальний висловив думку, що голосування можна буде вважати недійсним, якщо його не допустять до участі.

Декілька днів тому Собчак заявила, що готова зняти свою кандидатуру на користь Олексія Навального.

Як повідомляв «Главком», 18 жовтня російська телеведуча Ксенія Собчак оголосила про висунення своєї кандидатури на вибори президента РФ 2018 року. Одночасно з цим запрацював сайт «Ксенія Собчак – кандидат «проти всіх», на якому розміщено відеозвернення з кухні.

На початку вересня газета «Ведомости» написала, що Володимиру Путіну на вибори шукають жінку, яка стане таким собі «спаринг-партнером»; в якості «ідеального варіанту» згадувалася Собчак. Тоді сама телеведуча назвала себе «незалежною» людиною і написала: «Мало того, що я ще нікуди не йду - мене вже намагаються виставити маріонеткою адміністрації президента»

Водночас Собчак визнала, що у неї мало шансів на перемогу, але «треба використовувати будь-яку можливість висловити незгоду з нинішнім політичним ладом».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: