НАЗК перевірить декларації ще 27 посадовців

НАЗК перевірить декларації ще 27 посадовців

У НАЗК поінформували, що перевірку здійснюватимуть працівники департаменту фінансового контролю і моніторингу способу життя, вона триватиме 60 календарних днів

Нацагентство з питань запобігання корупції проведе повну перевірку е-декларацій  27 осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за 2015 та 2016 роки.

Про це повідомляє прес-служба НАЗК.

«Серед осіб, декларації яких будуть перевірятись,  фігурують ректор, сільські голови та представники прокуратури. Перевірку цих декларацій доручено провести члену Національного агентства - заступнику голови Руслану Радецькому», - йдеться у повідомленні.

У НАЗК поінформували,  що перевірку здійснюватимуть працівники департаменту фінансового контролю і моніторингу способу життя, вона триватиме 60 календарних днів і розпочнеться 30 червня.
Серед осіб, декларації яких перевірятиме НАЗК опинилась депутат Київради Ольга Балицька, яка бореться із забудовою в історичній частині столиці та до якої нещодавно приходили з обшуками. Про це вона повідомила на своїй сторінці у Фейсбук.
«Зараз я у списку 20 осіб з усієї Україн, яких має детально перевірити НАЗК... І тепер я абсолютно впевнена, що я вам дійсно стала кісткою поперек корумпованого горла, що правовими методами вас можна і треба ламати! А своїми прокурорськими конвульсіями ви показуєте, що вам важко, страшно і ви у розпачі. І ви надихаєте не тільки мене, а і сотні українців!», - написала вона. 

Читайте також матеріал: Ольга Балицька: Якщо на місці Сінного ринку таки побудують три «Паруси», мости у Києві стануть

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: