Стало відомо, хто заробить 600 млн грн на капремонті столичного проспекту Бандери

Стало відомо, хто заробить 600 млн грн на капремонті столичного проспекту Бандери

Тендер на проведення ремонту проспекту Бандери виграла одеська компанія

Комунальна корпорація «Київавтодор» за результатами тендера 17 серпня заявила про намір укласти договір з ТОВ «Автомагістраль-Південь» (Одеса) на проведення капітального ремонту столичного проспекту Степана Бандери (від транспортної розв’язки Моcковський міст до вул. О.Теліги) загальною вартістю 590,2 млн грн. 

Про це повідомляє «Главком» з посиланням на сайт ProZorro.

Підрядник-переможець, якого пов'язують з одіозним одеським мером Трухановим, перекладе труби дощової каналізації, постелить новий асфальт на проїзній частині, велодоріжках і тротуарах, змонтує контактну мережу для тролейбусів, встановить мережу зовнішнього освітлення, а також нанесе дорожню розмітку.

Усі роботи одеська фірма має завершити протягом 15 місяців.

Гарантію на асфальтобетонне покриття підрядник дає 5 років, на люки та зливоприймальні чавунні решітки – 10 років, гранітний бортовий камінь – 15 років.

Конкурентами на тендері виступили ТОВ «Спеціалізоване будівельно-монтажне управління «Підряд» (Київська область) з ціною 591,3 млн грн і ПП «Київшляхбуд» - 595,5 млн грн.

В цілому, Київавтодор на цьому тендері зекономив 6,5 млн грн.

За даними бізнес-пошукового ресурсу Youcontrol, ТОВ «Автомагістраль-Південь» створено 2006 року і належить двом одеситам Валерію Короткову і Олегу Наливанному. Розмір статутного капіталу підприємства – 40 тис. грн.

Починаючи з 2010 року, «Автомагістраль-Південь» виграв тендерів на понад 16 млрд грн.

Одеські ЗМІ опосередковано пов’язують «Автомагістраль-Південь» з міським головою Геннадієм Трухановим.

Як повідомляв «Главком», у травні одеський «Автомагістраль-Південь» виграв тендери з реконструкції столичної вулиці Академіка Туполєва загальною вартістю 178,49 млн грн і капітального ремонту київської вулиці Заболотного (від площі Одеської до буд. № 156 та у зворотньому напрямку) за  318,1 млн грн.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: