Окупанти на Донбасі сім разів зривали режим тиші (мапа боїв)

Окупанти на Донбасі сім разів зривали режим тиші (мапа боїв)

Бойовики застосовували міномети калібру 82 мм, а також гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю

Збройні формування Російської Федерації сім разів обстріляли позиції підрозділів Об’єднаних сил.

Про це йдеться у вечірньому зведенні штабу ООС.

«Сьогодні збройні формування Російської Федерації сім разів обстріляли позиції підрозділів Об’єднаних сил, застосувавши при цьому заборонені до розміщення на лінії зіткнення міномети калібру 82 мм, а також гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю. Втрат серед наших захисників унаслідок ворожих обстрілів не було», - йдеться у повідомленні.

По українських військовослужбовцях, які виконують завдання в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід» противник вів вогонь неподалік Пісків та двічі - біля Авдіївки з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Оборонців Верхньоторецького окупанти обстріляли з 82 мм мінометів та гранатометів різних систем.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ» неподалік Хутора Вільного ворог застосовував міномети 82-го калібру, а також станкові протитанкові гранатомети, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю.

По околицях Оріхового та Зайцевого російські найманці відкривали вогонь з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.



Мапа боїв: mediarnbo.orgМапа боїв: mediarnbo.org

Незважаючи на досягнуті домовленості, ворог продовжує збройні провокації, в тому числі із застосуванням забороненого озброєння. У відповідь на обстріли наші підрозділи, що обороняються, відкривали вогонь для припинення агресивних дій противника. Втрати окупантів уточнються.

В штабі ООС повідомили, що випадків захворювання на коронавірусну інфекцію серед особового складу Об’єднаних сил не зафіксовано, в районі проведення операції вживаються усі необхідні заходи щодо недопущення занесення і поширення коронавірусної інфекції у військові колективи зі складу Об’єднаних сил.

У штабі ООС  повідомили, що вчора 13 травня, під час планових занять в районі проведення операції Об’єднаних сил загинули двоє військовослужбовців. 

У зоні проведення Операції об’єднаних сил загинув військовий – заступник командира, майор Супріган Андрій Валерійович, 1990 року народження.

Другим загиблим був солдат з Вінниччини Олександр Карпик, який загинув внаслідок потрапляння снайперської кулі на Луганщині під час виконання службових обов’язків.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: