Окупанти планують перекинути в Україну свої підрозділи з Вірменії

Окупанти планують перекинути в Україну свої підрозділи з Вірменії
Росія планує перекинути в Україну свої підрозділи з Вірменії
фото з відкритих джерел

Серед окупантів частішають випадки суїцидів і самоскалічень

Росія планує перекинути в Україну деякі підрозділи зі складу 102-ї російської військової бази, що у Вірменії. Про це повідомили в Генеральному штабі ЗСУ.

Тим часом в окупаційних військах почастішали випадки суїцидів та самоскалічень.

«Підтверджуються факти відмови окремих військовослужбовців російської федерації від участі у бойових діях, що обумовлено низьким рівнем морально-психологічного стану російських окупантів після зіткнень з українськими силами оборони. Так, зокрема, у пункті постійної дислокації 20-ї мотострілецької дивізії 8-ї загальновійськової армії Південного військового округу, близько 130 військовослужбовців відмовились від участі у бойових діях», – зазначили в Генштабі ЗСУ.

Росія звинуватила командира 45-ої окремої бригади спецпризначення повітряно-десантних військ полковника Вадима Панькова у невиконанні бойового завдання на аеродромі Гостомель. Панькова мають звільнити.

А провладні російські ЗМІ продовжують розповсюджувати хибну інформацію про збройну агресію РФ на території України.

«Не припиняється створення та розповсюдження всіма доступними інформаційними каналами, зокрема і у країнах Європейського союзу та США, постановочних пропагандистських відеоматеріалів з метою дискредитації діяльності військово-політичного керівництва та Сил оборони України», – наголосили в ЗСУ.

Попри це сили оборони України продовжують крок за кроком звільняти тимчасово зайняту територію України на всіх напрямках, наголосили в Генштабі ЗСУ.

Як повідомлялося, українські військові відкинули російських окупантів від Києва на правому березі Дніпра на відстань до 70 кілометрів. Це унеможливлює будь-який вогонь по столиці України, окрім ракетного.

Збройні сили України продовжували завдати нищівних ударів по угрупованнях військ ворога, що намагаються закріпитися та утримувати захоплені оборонні рубежі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: