Парасюк біля Ради посварився з очільником держохорони Гелетеєм

Парасюк біля Ради посварився з очільником держохорони Гелетеєм

Сутичку між нардепом і екс-міністром зафіксували на відео

Сьогодні, 17 жовтня, в ході протестів під Верховною Радою між нардепом Володимиром Парасюком та начальником Управління державної охорони України Валерієм Гелетеєм сталася сварка, яка мало не переросла у бійку.

Відео інциденту на своїй сторінці в Facebook опублікував директор інформаційного ресурсу «Трипільський край» Євген Цяпенко.

Увага! На відео присутня ненормативна лексика.

Після сварки Парасюк мав конфлікт з охоронцями на вході до парламенту. Адже силовики вимагали у нардепа просто показати посвідчення особи, однак він сперечався. Втім, згодом таки продемонстрував документ.

Як відомо, сьогодні у центрі столиці відбуваються масові акції протесту. Втім, часткове перекриття центру столиці пов’язують не лише з сьогоднішніми масовими заходами. Керівник Головного департаменту інформаційної політики Адміністрації президента Володимир Горковенко заявив, що безпрецедентні заходи безпеки в центрі Києва пов'язані з візитом в Україну президента Мальти.

Тим часом, на акціях протесту біля парламенту очікується до 10 тисяч людей. Таку цифру назвали у поліції.

Крім того, у поліції наголосили, що посилені заходи безпеки, які у вівторок запроваджені в урядовому кварталі, зокрема під стінами Верховної Ради, викликані подіями 31 серпня 2015 року, коли від гранати загинули нацгвардійці. 

Водночас у СБУ заявляють про попередження збройної провокації, яка готувалася під час мітингу 17 жовтня під Верховною Радою у Києві. За інформацією СБУ, двоє колишніх активістів «Революційних правих сил» намагалися купити два автомати АК-47 і три гранатомети, щоб застосувати їх на мітингу, але силовики заблокували спробу купівлі зброї.

До слова, секс-меншини теж вийдуть під Раду. Організатори протестів підозрюють Банкову у провокації.

Читайте статтю «Главкома» Дата Ікс - 17 жовтня. Що відбувається за кулісами завтрашнього протесту

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: