Під час протестів у Каталонії постраждали понад півсотні людей

Під час протестів у Каталонії постраждали понад півсотні людей
Один з постраждалих протестувальників

Троє заарештованих намагалися прорватися в кабінет представника іспанського уряду Каталонії в Барселоні

У результаті зіткнень з поліцією на демонстраціях в Каталонії 52 людини отримали поранення, троє були зарештовані.

Про це повідомляє US News.

«Влада каже, що троє були арештовані і 46 осіб отримали поранення в результаті зіткнень з поліцією в Барселоні в Іспанії у зв'язку з протестами проти затримання колишнього президента Карлеса Пучдемона», - йдеться в повідомленні.

В інших регіонах постраждали ще семеро осіб. За даними аварійної служби, усі травми несерйозні. Серед постраждалих чотири співробітника поліції.

Поліція Каталонії заявила, що троє заарештованих намагалися прорватися в кабінет представника іспанського уряду Каталонії в Барселоні.

Нагадаємо, у неділю ввечері прихильники незалежності Каталонії вийшли на мітинг проти затримання колишнього лідера регіону Карлеса Пучдемона.

Як відомо, 25 березня німецька поліція затримала колишнього главу Каталонії Карлеса Пучдемона, раніше оголошеного Верховним судом Іспанії в міжнародний розшук.

23 березня Верховний суд Іспанії видав міжнародний і європейський ордери на арешт Карлеса Пучдемона і ще чотирьох каталонських політиків.

Лідер каталонських сепаратистів Карлес Пучдемон покинув Фінляндію, до того як фінська влада встигла затримати його за виписаним в Іспанії ордером.

До слова, 23 березня у Барселоні пройшли акції протесту після рішення Верховного суду Іспанії про взяття під варту п’ятьох каталонських політиків.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: