Полковник ЗСУ вибачився за скандальні заяви щодо ветеранів та військових (відео)

Полковник ЗСУ вибачився за скандальні заяви щодо ветеранів та військових (відео)
Олександр Ноздрачов запевнив, що має патріотичну позицію, яка підтверджена діями з перших днів війни

Олександр Ноздрачов додав, що стосовно його дій вже призначено службове розслідування. Він, у свою чергу, готовий понести покарання

Полковник Збройних сил України, начальник Управління військово-цивільного співробітництва Олександр Ноздрачов перепросив за свої висловлювання щодо швидкої реінтеграції українських військових з військовими росіянами та проросійськими бойовиками. Про це він заявив у відеозверненні у Facebook.

«Сьогодні, під час круглого столу, я допустив велику помилку – некоректно висловившись стосовно ветеранів і військовослужбовців, що виконують завдання у боротьбі з російською агресією. Я відверто помилився у своїх висловлюваннях і прошу мені пробачити цю помилку. Я абсолютно не висловлював думку керівництва Збройних Сил України, це моя провина і я її усвідомлюю», - наголосив він.

Ноздрачов додав, що стосовно його дій вже призначено службове розслідування. Він, у свою чергу, готовий понести покарання.

Полковник ЗСУ запевнив, що має патріотичну позицію, яка підтверджена діями з перших днів війни.

Ноздрачов уточнив, що сказане ним не відображає те, що він хотів донести.

Нагадаємо, 12 грудня під час круглого столу в Києві полковник ЗСУ Олександр Ноздрачов заявив, що «українські військові і військові росіяни, які проти нас воювали і продовжують воювати, і навіть ті військові, які є в формуваннях Донецької і Луганської областей, реінтегруються дуже швидко».

Пізніше у Генштабі заявили, що висловлювання полковника є «оціночними і суб’єктивними» та пообіцяли провести службове розслідування, про результати якого повідомити додатково.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: