Порошенко сподівається, що Трамп допоможе Україні протистояти Путіну

Порошенко сподівається, що Трамп допоможе Україні протистояти Путіну
Петро Порошенко

Президент також запросив Трампа у гості

Президент України Петро Порошенко після перемоги Дональда Трампа на виборах у США розраховує на подальшу допомогу в боротьбі з російською агресією. Про це Порошенко заявив на зустрічі з послом США в Україні Марі Йованович, передає прес-служба українського лідера.

Зокрема, Порошенко заявив, що сподівається на продовження підтримки США в боротьбі проти російської агресії, а також у сприянні в реалізації реформ у різних сферах боротьби з корупцією, енергетичному секторі, сфері правосуддя, державному секторі, оборони і безпеки.

Крім того, Порошенко запросив переможця виборів президента США Дональда Трампа відвідати Україну. Президент також зазначив, що розраховує на поновлення роботи комісії стратегічного партнерства України і США найближчим часом.

Як повідомлялось, раніше у Порошенка заявили про готовність співпрацювати з Трампом.

Нагадаємо, у США завершилося голосування на президентських виборах. Станом на 9-ту годину за київським часом Трамп набрав понад 270 голосів вибірників, необхідних для перемоги. Хілларі Клінтон уже привітала республіканця з перемогою, визнавши свою поразку.

Раніше газета The New York Times в рамках прогнозу про майбутнього президента США віддала велику перевагу кандидату від республіканців Дональду Трампу.

На тлі цих повідомлень світові фондові ринки і американський долар падають.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: