Посадовцю рівненської колонії оголосили підозру за збут наркотиків

Посадовцю рівненської колонії оголосили підозру за збут наркотиків
Посадовцю рівненської колонії оголосили підозру за збут наркотиків
Фото: Прокуратура Рівненської області

До групи організаторів злочину входило чотири особи

Правоохоронці оголосили про підозру трьом чоловікам та жінці, які, за версією слідства, привозили наркотики для засуджених у колонію на Рівненщині. Про це повідомили у прокуратурі Рівненської області.

За інформацією прокуратури, організували схему, зокрема, один із засуджених разом з начальником одного з відділень виправної колонії і «працювали» в такому режимі близько одного року.

Як повідомлялося раніше, 7 липня була затримана група, яка, ймовірно, займалася безпосереднім продажем наркотиків. Тоді йшлося про Катеринівську колонію.

За інформацією слідства, організатору і трьом співучасникам повідомлено про підозру у незаконному придбанні, зберіганні, перевезенні з метою збуту та збуті наркотичних засобів, вчинених повторно, а також у збуті та передачі наркотичних засобів у місця позбавлення волі, вчинених організованою групою (ч. 2, ч. 3 ст. 27, ч. 3 ст. 307 Кримінального кодексу України).

Окрім співробітника колонії до складу угрупування входив його син, а також один із засуджених – 32-річний уродженець Львова, який і організував бізнес, та ще одна особа, яка відповідала за купівлю наркотичних засобів – бупренорфіну та метадону і пересилку їх службою доставки.

Досудове розслідування проводить територіальне управління Державного бюро розслідувань, розташоване у Хмельницькому, за процесуального керівництва Рівненської обласної прокуратури.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: